ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗ ΠΥΡΡΟΥ ΔΗΜΑ ΣΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

Γηροκομείο Αθηνών

Το Γηροκομείο Αθηνών επισκέφθηκε ο  χρυσός μας Ολυμπιονίκης Πύρρος Δήμας  στις 30/1/2024, σε μια κίνηση συμβολισμού και αγάπης προς τους συνανθρώπους μας της τρίτης ηλικίας.

Τον κ. Δήμα υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος της Ελεήμονος Εταιρείας Αθηνών, κ. Σπύρος Χαμακιώτης, ο Γενικός Διευθυντής, κ. Κωνσταντίνος Σολδάτος και ο προϊστάμενος της νομικής υπηρεσίας, κ. Αλέξανδρος Παπατσώρης. Ο κ. Χαμακιώτης ενημέρωσε τον Ολυμπιονίκη για τη λειτουργία του ιδρύματος και τις προοπτικές που διανοίγονται, με την προγραμματιζόμενη  ανακαίνιση περιπτέρων φιλοξενίας, η οποία θα επιτρέψει τη σημαντική  αύξηση του αριθμού των φιλοξενουμένων.

Ο κ. Δήμας περιηγήθηκε στις πτέρυγες φιλοξενίας, συζήτησε με τους ηλικιωμένους, αντάλλαξε απόψεις μαζί τους και εξέφρασε την ικανοποίησή του για το έργο που επιτελείται στο ιστορικό ίδρυμα. Βαθύτατα συγκινημένος, έδωσε την  υπόσχεση πως σύντομα θα τους επισκεφτεί ξανά και σε κάθε περίπτωση θα είναι δίπλα στο έργο της Διοίκησης για την βελτίωση των συνθηκών φιλοξενίας και την ανάπτυξη του Γηροκομείου Αθηνών.

Pin It on Pinterest