Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ Α.Θ.Π. ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΣΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

Μεγάλη και ευλογημένη ημέρα για την Ελεήμονα Εταιρεία Αθηνών, αποτέλεσε η επίσκεψη του Οικουμενικού Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως και Νέας Ρώμης στο Γηροκομείο Αθηνών, την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2023, μετά από πρόσκληση του Προέδρου της Ε.Ε.Α. κ. Σπύρου Χαμακιώτη.

Στην Αυτού Παναγιότητα επιφυλάχθηκε λαμπρή υποδοχή, με επικεφαλής τον Δήμαρχο Αθηναίων κ. Κώστα Μπακογιάννη και τη συμμετοχή της Υπουργού Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, κας Σοφίας Ζαχαράκη, του τ. Αντιπροέδρου της Βουλής τ. Ελλήνων, κ. Νικήτα Κακλαμάνη, του Αν. Υπουργού κ. Άγγελου Συρίγου, της Αντιδημάρχου Αθηναίων, κας Κατερίνας Γκαγκάκη, μελών του Κοινοβουλίου, Δημοτικών Συμβούλων, σύσσωμου του Δ.Σ. της Ελεήμονος, καθώς και τη συμμετοχή του προσωπικού, των φιλοξενουμένων του Γηροκομείου Αθηνών και πλήθους επισκεπτών.

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης τέλεσε πανηγυρική δοξολογία στον Ι.Ν Αγίου Ανδρέα του Γηροκομείου, πλαισιωμένος από τον Μητροπολίτη Λαοδικείας και επικεφαλής του εν Αθήναις Γραφείου Εκπροσώπησης του Οικουμενικού Πατριαρχείου, κ. Θεοδώρητο, ιερείς της συνοδείας Του, του εφημέριου του Ι.Ν. Αγίου Ανδρέα, π. Θεόδωρου Γρηγοράκη και πλήθους κληρικών.

Μετά το πέρας της Δοξολογίας, ο Πρόεδρος κ. Χαμακιώτης προσφωνώντας τον Παναγιότατο, αναφέρθηκε στην πολυσχιδή και παγκόσμια προσωπικότητα Του, ως Προκαθημένου της Ορθοδόξου Εκκλησίας και τόνισε τους στενούς δεσμούς της Ελεήμονος Εταιρείας Αθηνών με την μητέρα Εκκλησία της Κωνσταντινουπόλεως, οι οποίοι ενδυναμώθηκαν, ακόμη περισσότερο, μετά την κατά χρήση παραχώρηση του εν Αθήναις Ι. Ναού Αγίου Νικολάου Πτωχοκομείου, στο Οικουμενικό Πατριαρχείο, προκειμένου να αποτελέσει έδρα και λειτουργικό χώρο του εν Αθήναις Γραφείου Εκπροσώπησης του Πατριαρχείου.

Στην αντιφώνησή του, ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος ευχαρίστησε για την τιμητική διάκριση που του απονεμήθηκε και αναφέρθηκε στη σημασία της προσφοράς προς τον κάθε αναξιοπαθούντα, τονίζοντας ότι η φιλανθρωπία αποτελεί τον πυρήνα του Χριστιανικού ήθους, το οποίο εκδηλώνεται με την αγάπη προς τον συνάνθρωπό μας. Επίσης, ευχαρίστησε τον Πρόεδρο και τα Μέλη του Δ.Σ. της Ελεήμονος Εταιρείας Αθηνών για την ιστορική απόφαση να παραχωρηθεί ο Ιστορικός Ναός του Αγίου Νικολάου Πτωχοκομείου για τις λειτουργικές ανάγκες του Οικουμενικού Πατριαρχείου, στην Αθήνα και συνεχάρη τους εργαζομένους για το έργο που επιτελείται στο Γηροκομείο Αθηνών.

Με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ., την οποία ανέγνωσε ο Γενικός Διευθυντής της Ε.Ε.Α., κ. Κωνσταντίνος Σολδάτος, απονεμήθηκε στην Α.Θ.Π. Οικουμενικό Πατριάρχη, ο τιμητικός τίτλος του Μεγάλου Ελεήμονος, για το συνολικό έργο ποιμαντικής και φιλανθρωπικής δράσης και στάσης Του.

Την τιμητική αυτή διάκριση, η οποία αποδίδεται για πρώτη φορά στην ιστορία του Ιδρύματος, απένειμε στον Οικουμενικό Πατριάρχη ο Πρόεδρος του Δ.Σ., κ. Σπύρος Χαμακιώτης, επιδίδοντας στην Α.Θ.Π. τη σχετική απόφαση του Δ.Σ, αποτυπωμένη σε πάπυρο, μαζί με χρυσό μετάλλιο, το οποίο φέρει ανάγλυφη την εικόνα του Αγίου Ανδρέα, προστάτη του Γηροκομείου Αθηνών.

Επ’ ευκαιρίας της ευλογητής επισκέψεως του Προκαθημένου της Ορθοδόξου Εκκλησίας μας, εντοιχίσθηκε αναμνηστική μαρμάρινη πλάκα, στην είσοδο του Ναού του Αγίου Ανδρέα, την οποία αποκάλυψε ο Παναγιώτατος, ο οποίος, στη συνέχεια, φύτεψε στον περίβολο του Γηροκομείου Αθηνών, μια ελιά, ως σύμβολο της ειρήνης και συμφιλίωσης των λαών.

Η τελετή ολοκληρώθηκε με λιτή δεξίωση που παρέθεσε η Ελεήμων Εταιρεία Αθηνών, στον χώρο του εντευκτηρίου, κατά τη διάρκεια της οποίας, οι τρόφιμοι του Γηροκομείου, οι εργαζόμενοι και λοιποί παριστάμενοι είχαν την ευκαιρία να τύχουν της Πατριαρχικής ευλογίας.

ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΕΕΣ ΣΤΟΛΕΣ ΣΤΟ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝΣτο πλαίσιο της αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών στους φιλοξενούμενους του Γηροκομείου Αθηνών, υιοθετήσαμε νέες στολές για το νοσηλευτικό προσωπικό και το προσωπικό φροντίδας των μονάδων.

Το μέτρο αυτό αποτελεί συνέχεια της προσπάθειας για τη βελτίωση της ποιότητας των συνθηκών διαβίωσης των  συνανθρώπων μας της τρίτης ηλικίας που εμπιστεύτηκαν τη διαμονή τους στο ιστορικό μας ίδρυμα.

ΧΟΡΗΓΙΑ ΚΙΝΗΤΟΥ ΚΑΡΔΙΟΓΡΑΦΟΥ ΑΠΟ ΤΗ BARILLA ΕΛΛΑΣ

Η Γνωστή εταιρεία ζυμαρικών BARILLA ΕΛΛΑΣ προσέφερε για τις ανάγκες του Γηροκομείου Αθηνών ένα κινητό καρδιογράφο.

Η BARILLA ΕΛΛΑΣ στηρίζει τη λειτουργία του Γηροκομείου μας προσφέροντας, τακτικά, ποσότητες από τα ποιοτικά προϊόντα διατροφής, τα οποία παράγει.

Τους ευχαριστούμε πολύ!

ΟΠΑΝΔΑ

ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΠΑΝΔΑ ΣΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

Με πρωτοβουλία του Δήμου Αθηναίων και του ΟΠΑΝΔΑ, η ορχήστρα «Χάρισμα» προσέφερε ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα κεφιού και χορού στους ηλικιωμένους τρόφιμους του Γηροκομείου Αθηνών.

Οι φιλοξενούμενοι μας  απόλαυσαν το μεσημεριανό τους γεύμα, με τη συνοδεία της υπέροχης ορχήστρας του ΟΠΑΝΔΑ  και  χόρεψαν  στους ρυθμούς της μουσικής, μαζί με το προσωπικό του Γηροκομείου.

Εκ μέρους του Δήμου Αθηναίων, η Εντεταλμένη Σύμβουλος για θέματα Επιχειρηματικότητας,  κα Ζαχαρούλα Αγρογιάννη,  μετέφερε στους παρισταμένους τους χαιρετισμούς του  Δημάρχου Αθηναίων, κ. Χάρη Δούκα και διαβεβαίωσε ότι ο Δήμος Αθηναίων θα είναι δίπλα τους και αρωγός στο Γηροκομείο Αθηνών. Η κα Ράνια Μελιανού, μετέφερε τις ευχές της διοίκησης και των εργαζομένων του ΟΠΑΝΔΑ και υποσχέθηκε και άλλες πρωτοβουλίες για την αναψυχή των φιλοξενουμένων στο Γηροκομείο Αθηνών.

Ο Γενικός Διευθυντής Ελεήμονος Εταιρείας Αθηνών, κ. Κωνσταντίνος Σολδάτος αφού μετέφερε τους χαιρετισμούς και τις ευχές του Προέδρου του Δ.Σ.,  κ. Σπύρου Χαμακιώτη, προς όλους του φιλοξενούμενους, εξέφρασε τις ευχαριστίες του Ιδρύματος προς τον Δήμαρχο Αθηναίων για την υποστήριξη του Δήμου προς το Γηροκομείο Αθηνών, καθώς και τις ευχαριστίες προς τον ΟΠΑΝΔΑ που με συνεχείς πολιτιστικές  πρωτοβουλίες ενισχύει, σε μόνιμη βάση, το πρόγραμμα αναψυχής, των ηλικιωμένων ενοίκων μας.

Παρών στην εκδήλωση και ο Προϊστάμενος της Νομικής Υπηρεσίας, κ. Αλέξανδρος Παπατσώρης.

Καλή Καλό

ΑΝΤΙΟ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΚΑΛΗ ΚΑΛΟ

Την Παρασκευή 08 Μαρτίου άφησε την τελευταία της πνοή, στο Γηροκομείο Αθηνών, η αγαπημένηΚαλή Καλό ηθοποιός και θεατράνθρωπος Καλή Καλό, κατά κόσμο Καλλιόπη  Δαμβέργη. Στα 98 της χρόνια έζησε μια πολυτάραχη ζωή γεμάτη επιτυχίες αλλά και συγκλονιστικά γεγονότα που σημάδεψαν την ίδια και την οικογένειά της.

Καλή ΚαλόΤο τελευταίο διάστημα της ζωής της φιλοξενήθηκε στο Γηροκομείο Αθηνών, ευχαριστημένη   από  την αγάπη και την φροντίδα όλου προσωπικού, όπως ή ίδια τόνιζε σε κάθε της συνέντευξη.

Ο πρόεδρος του Γηροκομείου κ. Σπύρος Χαμακιώτης αποχαιρέτησε την αγαπημένη πρωταγωνίστρια, γράφοντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook «Καλό κατευόδιο αγαπημένη μας Καλή Καλό …»,  αναδημοσιεύοντας  φωτογραφία από τη συνέντευξη που είχε δώσει η εκλιπούσα στη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη και την εφημερίδα «ON Time».

ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΣΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

Μια όμορφη εορταστική εκδήλωση διοργανώθηκε στο Γηροκομείο Αθηνών, με αφορμή το άνοιγμα του Τριωδίου.

Στο τιμόνι της διασκέδασης ο κ. Γουλιέλμος Αμερικάνος, γνωστός και ως «ο ποιητής των φαναριών» και μουσικός, ο οποίος, σε μόνιμη βάση διασκεδάζει, μουσικά, τους φιλοξενούμενους στο γηροκομείο μας.

Ο γενικός διευθυντής, κ. Κωνσταντίνος Σολδάτος, ευχαρίστησε  τον κύριο Αμερικάνο για τη εθελοντική του δράση, με την οποία χαρίζει χαρά και διασκέδαση στους ενοίκους του γηροκομείου Αθηνών.

Φιλοξενούμενοι και προσωπικό έγιναν μια μεγάλη παρέα  χορεύοντας με τη μουσική και τα τραγούδια που τραγούδησε, εξαιρετικά, ο  κ. Γουλιέλμος, πρόθυμος και σε κάθε παραγγελιά που δέχονταν.

Ιδιαίτερη στιγμή ήταν όταν, ο θρύλος του ελαφρού τραγουδιού τις δεκαετίες του 50 και 60, Νάσος Πατέτσος σε ηλικία 100 ετών, σήμερα, φιλοξενούμενος στο γηροκομείο μας, τραγούδησε ένα αγαπημένο του τραγούδι. Συγκίνηση, επίσης, προκάλεσε ο χορός ενός ηλικιωμένου τρόφιμου,  σε καροτσάκι, όταν με την βοήθεια μιας φροντίστριας, και χόρεψε ζεϊμπέκικο.

Το παρόν στην όμορφη εκδήλωση έδωσε και ο π. Θεόδωρος Γρηγοράκης, εφημέριος του ιερού ναού Αγίου Ανδρέα του Γηροκομείου Αθηνών, η παρουσία του οποίου έδωσε μεγάλη χαρά στους φιλοξενούμενους που εκκλησιάζονται κοντά του.

Μανιφέστο

«Η ΕΛΠΙΔΑ ΑΝΘΙΖΕΙ ΣΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ»

Άρθρο του περιοδικού ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ, με τίτλο «Η ελπίδα ανθίζει στο Γηροκομείο Αθηνών», αναφέρεται στην πρόοδο που έχει επιτελεστεί στη λειτουργία του και τις προοπτικές που διανοίγονται μετά την υπογραφή του Συμφώνου Εξυγίανσης και την εκλογή αιρετής διοίκησης στην Ελεήμονα Εταιρεία Αθηνών.

Δείτε το άρθρο εδώ

Γηροκομείο Αθηνών

ΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΣΤΟ «ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ» ΣΤΟΝ ΑΝΤ1

Η εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» παρουσίασε ρεπορτάζ από τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου στο Γηροκομείο Αθηνών. Οι δημοσιογράφοι και παρουσιαστές Γιώργος Παπαδάκης και Μαρία Αναστασοπούλου, φανερά συγκινημένοι, παρουσίασαν στιγμιότυπα από το όμορφο γλέντι.

Δείτε το απόσπασμα εδώ

Σίτιση

ΡΙΖΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΣΙΤΙΣΗΣ ΣΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

Στο πλαίσιο της συνολικής αναβάθμισης των προσφερόμενων υπηρεσιών, στο Γηροκομείο Αθηνών, περιλαμβάνεται και η ποιοτική βελτίωση της σίτισης των ηλικιωμένων ενοίκων μας.

Το εγχείρημα αυτό ανέλαβε ο γνωστός Σεφ και καθηγητής μαγειρικής, κ. Λεωνίδας Φρατζολάς, στον οποίο δόθηκαν, από τη διοίκηση, σαφείς κατευθύνσεις για τη συνολική αναδιάταξη τόσο των γευμάτων όσο και του τρόπου προσφοράς του φαγητού.


Επιπλέον, το Γηροκομείο Αθηνών συνεργάζεται με τον Στρατιωτικό Ιατρό Διατροφολόγο κ. Πέτρο Χαντζαρίδη, ο οποίος προσφέρθηκε, εθελοντικά, να προσαρμόσει τα διαιτολόγια των τροφίμων, ώστε να καλύπτουν πλήρως τις ειδικότερες ανάγκες των ηλικιωμένων.

Υπενθυμίζεται ότι, η σίτιση των φιλοξενούμενων στο Γηροκομείο Αθηνών γίνεται, πλέον, αποκλειστικά από τα υπερσύγχρονα μαγειρεία του ιδρύματος, τα οποία έχουν ανακαινισθεί και εκσυγχρονισθεί, με δαπάνες του γνωστού Ευεργέτου Εφοπλιστή, κ. Αθανασίου Μαρτίνου.

Βασιλόπιτα 2024

ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΣΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

Με κέφι και πολύ χαρά διοργανώθηκε η κοπή της πίτας των εργαζομένων, στο Γηροκομείο Αθηνών.

Της τελετής, προηγήθηκε αγιασμός από τον Μητροπολίτη Λαοδικείας, Θεοδώρητο, τον π. Θεόδωρο Γρηγοράκη, εφημέριο του ιερού ναού του Αγίου Ανδρέα του Γηροκομείου και τον π. Αντώνιο Φράγκο, εφημέριο του ιερού ναού Αγίου Νικολάου Πτωχοκομείου.

Ο πρόεδρος του Δ.Σ της Ελεήμονος Εταιρείας Αθηνών  κ. Σπύρος Χαμακιώτης στον χαιρετισμό του αναφέρθηκε στην πολύχρονη ιστορία του ιδρύματος και στη σημαντική συνεισφορά των αμέτρητων ευεργετών και χορηγών που υποστήριξαν τη επί 160χρόνια, λειτουργία του. Τέλος, σημείωσε τις θετικές προοπτικές που διανοίγονται, μετά από την επιτυχή διαδικασία εξυγίανσης που επιτεύχθηκε  από τη διοίκηση του φιλανθρωπικού σωματείου. Ο γενικός διευθυντής, κ. Κωνσταντίνου Σολδάτου καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, εκ μέρους των εργαζομένων και προσφώνησε τους επισήμους και επισκέπτες που τίμησαν την εκδήλωση.

Από πλευράς του Δ.Σ., παρευρέθηκαν, επίσης,   ο Αντιπρόεδρος, κ. Γιάννης Βαρδινογιάννης, ο γραμματέας, κ. Διονύσιος Κυριακόπουλος, ο Ταμίας, κ. Άγγελος Λέντης και τα μέλη, κυρίες Ασημίνα Μητράκου, Βασιλική Γεννηματά, Εύη Παπαντωνοπούλου και Ρόζα Βιδάλη. Επίσης, παρευρέθηκαν, ο πρόεδρος της Εξελεγκτικής Επιτροπής,   κ. Δημήτρης Γεωργατζής και το μέλος της επιτροπής, κ. Γιώργος Βασιλοκωνσταντάκης.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Μητροπολίτης Λαοδικείας και εκπρόσωπος του Οικουμενικού Πατριαρχείου στην Ελλάδα, κ.κ. Θεοδώρητος, ο τέως υπουργός, δήμαρχος και επίτροπος Ε.Ε., κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Καταπολέμησης της Φτώχειας, κ. Πρόδρομος Πύρρος, ο Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής, κ. Γρηγόρης Ζαφειρόπουλος,   ο Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Αθηνών, κ. Κωνσταντίνος Ζώμπος, η Αντιδήμαρχος Ενεργού Γήρανσης και Λεσχών Φιλίας του Δήμου Αθηναίων, κα Όλγα Δούρου, η Δημοτική Σύμβουλος και τέως Αντιδήμαρχος, κα Κατερίνα Γκαγκάκη, η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Επιχειρηματικότητας, κα Ζαχαρούλα Αγρογιάννη Μουκριώτου, η Διευθύντρια Κοινωνικής Μέριμνας Περιφέρειας Αττικής, κα Μαρία Φωτάκη, η κα Ελένη Κωστοπούλου στέλεχος του Υπουργείου Εξωτερικών στην Ελληνική Πρεσβεία στη Ρώμη, τα στελέχη της ΔΕΔΗΕ και της  ΑΔΜΗΕ κ. Σ. Τσολακίδης και κα Παπαδέδε, ο ειδικός σύμβουλος περιφέρειας Αττικής, κ. Γεώργιος Θεοδώρου, η δικηγόρος κα Άννα Λάγια, ο κ. Μιχαήλ Καλαντζόπουλος, μέλος του διοικητικού συμβουλίου του δικηγορικού συλλόγου Αθηνών και η δημοσιογράφος, κα Σπανδώρου.

Η γευστικότατη πίτα ήταν ευγενική χορηγία του κ. Άρη Προδρομίδης, ιδιοκτήτη του ζαχαροπλαστείου «Μπακλαβάς», ενώ το κέτερινγ προσέφερε η επιχείρηση εστίασης «Δειπνοσοφιστήριο». Τα κρασιά προσέφερε ο Αντιπρόεδρος, κ. Γιάννης Βαρδινογιάννης.  

Την κοπή της πίτας ακολούθησε μικρή δεξίωση, η οποία εξελίχθηκε σε ένα όμορφο γλέντι, με τη μουσική επιμέλεια του εξαιρετικού μουσικού, κ. Χρήστο Κωνσταντινίδη και της θαυμάσιας τραγουδίστριας, κα Ελένης Ιωάννου, οι οποίοι εθελοντικά, επιμελήθηκαν ένα πλούσιο και διασκεδαστικό μουσικό ρεπερτόριο για τους εργαζόμενους του γηροκομείου και τους επισκέπτες.

Ευχαριστήριες Επιστολές

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ, ΑΝΑΦΟΡΕΣ, ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

Σε μια πρότυπη Μονάδα Φιλοξενίας Ηλικιωμένων έχει πλέον εξελιχθεί το Γηροκομείο Αθηνών, δεδομένου ότι οι συνθήκες και οι προδιαγραφές της φιλοξενίας έχουν σημαντικά βελτιωθεί.  Η Ελεήμων Εταιρεία Αθηνών (Γηροκομείο – Πτωχοκομείο) γιορτάζει τα 160 χρόνια από την ίδρυσή της και μια νέα εποχή αρχίζει να διαφαίνεται για το επίπεδο φιλοξενίας και περίθαλψης των ηλικιωμένων, στη χώρα μας.

Τα γραφεία τόσο του Προέδρου, κ. Σπύρου Χαμακιώτη, όσο και του Γενικού Διευθυντή, κ. Κωνσταντίνου Σολδάτου, κατακλύζονται από συγχαρητήριες και ευχαριστήριες επιστολές.

Δεν είναι λίγοι, οι συγγενείς των φιλοξενούμενων του Γηροκομείου Αθηνών που διατυπώνουν καθημερινά την ικανοποίησή τους για τις συνθήκες λειτουργίας και την  άψογη φιλοξενία των δικών τους ανθρώπων.

Επώνυμοι, καλλιτέχνες, άνθρωποι των γραμμάτων και των τεχνών, πολιτικοί και απλοί συμπολίτες μας επισκέπτονται, συχνά,  το Γηροκομείο Αθηνών, θέλοντας να εκφράσουν την υποστήριξη και την αγάπη τους στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας. Όλοι τους εκφράζονται με ενθουσιασμό για την αλλαγή που έχει επέλθει στο Γηροκομείο Αθηνών.

Στην ενότητα αυτή, θα προσπαθήσουμε να αναρτήσουμε ορισμένες από τις αναφορές ή δημοσιεύματα που αφορούν το Γηροκομείο Αθηνών, σε μια προσπάθεια να καλέσουμε κοντά μας όσους επιθυμούν να προσφέρουν στην κοινωνίας μας μέσα από δράσεις που απευθύνονται στην ευαίσθητη, κοινωνικά, ομάδα της τρίτης ηλικίας.

Pin It on Pinterest