ΣΚΟΥΠΕΣ

Δωρεά εις μνήμην της κας Ευσταθίας Τρεμπέλα

Εις μνήμην της κας Ευσταθίας Τρεμπέλα, οι συγκάτοικοι της πολυκατοικίας της (κα Βλαχοπούλου, κος Στύλιος, κος Σωτηράκης, κα Μπούρα και κα Πούλμαν) προσφέρουν δυο ηλεκτρικές σκούπες και ανταλλακτικές σακούλες μάρκας Karcher για τις ανάγκες του Γηροκομείου Αθηνών.

Φαγητό

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά του Προέδρου μας κ.Ζώη Κολιου, Γιώργο και Θράσο για την δωρεά τους για την σημερινή μέρα

Εκ μέρους των παππούδων μας ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά του Προέδρου μας κ.Ζώη Κολιου, Γιώργο και Θράσο για την πρωτοβουλία να κάνουν δωρεά για την σημερινή μέρα τα κρέατα των παππούδων μας.

Σύνδεσμος Vinci

Ο Σύνδεσμος Vinci και πάλι δίπλα στο Γηροκομείο

Συγκίνησε εργαζομενους ηλικιωμένους και Διοίκηση με την χορηγία του που περιλαμβάνει έναν καρδιογραφο και ένα επαγγελματικό στεγνωτηριο και την υπόσχεση για μελλοντικές δωρεές που θα διευκολύνουν την λειτουργία του Γηροκομείου μας,ο σύνδεσμος Vinci που βρίσκεται τον τελευταίο χρόνο δίπλα μας και μας γεμίζει ελπίδα και αισιοδοξία.Απο τον σύλλογο εργαζομένων ένα μεγάλο ευχαριστώ!

Γηροκομείο Αθηνών

Δωρεά καρδιογράφου από τον Σύνδεσμο Vinci

Σήμερα παραλάβαμε από τον σύνδεσμο Vinci έναν καρδιογραφο απαραίτητο για την ασφαλή διαβίωση και προστασία της υγείας των ηλικιωμένων μας.Ευχαριστουμε θερμά το ίδρυμα για την προσφορά τους προς το γηροκομείο μας.

Μπάρμπα Στάθης

Η εταιρεία Μπάρμπα Στάθης για μια ακόμη φορά στέκεται δίπλα στο Γηροκομείο

Με μεγάλη συγκίνηση, χαρά και ανακούφιση το ΣΕΓΑ και οι εργαζόμενοι του Γηροκομείου Αθηνών εκφράζουν τις ευχαριστίες τους προς την εταιρεία Μπάρμπα Στάθης που για μια ακόμη φορά στέκεται δίπλα στο Γηροκομείο καλύπτοντας τις διατροφικές του ανάγκες με τα εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα της και κυρίως δίνει ελπίδα μαζί με άλλους για ένα καλύτερο αύριο στο Γηροκομείο.

Κωνσταντίνος Μπογδάνος, Ζώης Κολιός

Ο Βουλευτής Α Αθηνών κος Κωνσταντίνος Μπογδάνος δτέκεται δίπλα στο Γηροκομείο Αθηνών

Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά τον Βουλευτή Α Αθηνών Κωνσταντίνο Μπογδάνο, για την έμπρακτη συμπαράσταση του στους γέροντες και γερόντισσες, καθώς και στους εργαζομένους του Γηροκομείου Αθηνών.

Ο πρόεδρος του Γηροκομείου Αθηνών κύριος Ζώης Κολιός μέσω ανάρτησης του στο FACEBOOK ευχαρίστησε κι αυτός τον κύριο Μπογδάνο. Συγκεκριμένα έγραψε:

“Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος , δεν είναι η πρώτη φορά που ασχολείται με το Γηροκομείο Αθηνών . Είναι αυτός που πέρυσι ξεκίνησε εκείνη την «ψιχάλα αγάπης» με το κάλεσμα για τροφοδοσία υλικών και ειδών διατροφή στο Γηροκομείο Αθηνών , η οποία εξελίχθηκε σε χείμαρρο προσφορών και δωρεών…”.

Ολόκληρη η ανάρτησή του στο FACEBOOK:

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος , δεν είναι η πρώτη φορά που ασχολείται με το Γηροκομείο Αθηνών . Είναι αυτός που πέρυσι…

Posted by Ζώης Κολιός on Wednesday, February 10, 2021

Pin It on Pinterest