ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΣΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

Γηροκομείο Αθηνών

Με κέφι και πολύ χαρά διοργανώθηκε η κοπή της πίτας των εργαζομένων, στο Γηροκομείο Αθηνών.

Της τελετής, προηγήθηκε αγιασμός από τον Μητροπολίτη Λαοδικείας, Θεοδώρητο, τον π. Θεόδωρο Γρηγοράκη, εφημέριο του ιερού ναού του Αγίου Ανδρέα του Γηροκομείου και τον π. Αντώνιο Φράγκο, εφημέριο του ιερού ναού Αγίου Νικολάου Πτωχοκομείου.

Ο πρόεδρος του Δ.Σ της Ελεήμονος Εταιρείας Αθηνών  κ. Σπύρος Χαμακιώτης στον χαιρετισμό του αναφέρθηκε στην πολύχρονη ιστορία του ιδρύματος και στη σημαντική συνεισφορά των αμέτρητων ευεργετών και χορηγών που υποστήριξαν τη επί 160χρόνια, λειτουργία του. Τέλος, σημείωσε τις θετικές προοπτικές που διανοίγονται, μετά από την επιτυχή διαδικασία εξυγίανσης που επιτεύχθηκε  από τη διοίκηση του φιλανθρωπικού σωματείου. Ο γενικός διευθυντής, κ. Κωνσταντίνου Σολδάτου καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, εκ μέρους των εργαζομένων και προσφώνησε τους επισήμους και επισκέπτες που τίμησαν την εκδήλωση.

Από πλευράς του Δ.Σ., παρευρέθηκαν, επίσης,   ο Αντιπρόεδρος, κ. Γιάννης Βαρδινογιάννης, ο γραμματέας, κ. Διονύσιος Κυριακόπουλος, ο Ταμίας, κ. Άγγελος Λέντης και τα μέλη, κυρίες Ασημίνα Μητράκου, Βασιλική Γεννηματά, Εύη Παπαντωνοπούλου και Ρόζα Βιδάλη. Επίσης, παρευρέθηκαν, ο πρόεδρος της Εξελεγκτικής Επιτροπής,   κ. Δημήτρης Γεωργατζής και το μέλος της επιτροπής, κ. Γιώργος Βασιλοκωνσταντάκης.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Μητροπολίτης Λαοδικείας και εκπρόσωπος του Οικουμενικού Πατριαρχείου στην Ελλάδα, κ.κ. Θεοδώρητος, ο τέως υπουργός, δήμαρχος και επίτροπος Ε.Ε., κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Καταπολέμησης της Φτώχειας, κ. Πρόδρομος Πύρρος, ο Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής, κ. Γρηγόρης Ζαφειρόπουλος,   ο Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Αθηνών, κ. Κωνσταντίνος Ζώμπος, η Αντιδήμαρχος Ενεργού Γήρανσης και Λεσχών Φιλίας του Δήμου Αθηναίων, κα Όλγα Δούρου, η Δημοτική Σύμβουλος και τέως Αντιδήμαρχος, κα Κατερίνα Γκαγκάκη, η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Επιχειρηματικότητας, κα Ζαχαρούλα Αγρογιάννη Μουκριώτου, η Διευθύντρια Κοινωνικής Μέριμνας Περιφέρειας Αττικής, κα Μαρία Φωτάκη, η κα Ελένη Κωστοπούλου στέλεχος του Υπουργείου Εξωτερικών στην Ελληνική Πρεσβεία στη Ρώμη, τα στελέχη της ΔΕΔΗΕ και της  ΑΔΜΗΕ κ. Σ. Τσολακίδης και κα Παπαδέδε, ο ειδικός σύμβουλος περιφέρειας Αττικής, κ. Γεώργιος Θεοδώρου, η δικηγόρος κα Άννα Λάγια, ο κ. Μιχαήλ Καλαντζόπουλος, μέλος του διοικητικού συμβουλίου του δικηγορικού συλλόγου Αθηνών και η δημοσιογράφος, κα Σπανδώρου.

Η γευστικότατη πίτα ήταν ευγενική χορηγία του κ. Άρη Προδρομίδης, ιδιοκτήτη του ζαχαροπλαστείου «Μπακλαβάς», ενώ το κέτερινγ προσέφερε η επιχείρηση εστίασης «Δειπνοσοφιστήριο». Τα κρασιά προσέφερε ο Αντιπρόεδρος, κ. Γιάννης Βαρδινογιάννης.  

Την κοπή της πίτας ακολούθησε μικρή δεξίωση, η οποία εξελίχθηκε σε ένα όμορφο γλέντι, με τη μουσική επιμέλεια του εξαιρετικού μουσικού, κ. Χρήστο Κωνσταντινίδη και της θαυμάσιας τραγουδίστριας, κα Ελένης Ιωάννου, οι οποίοι εθελοντικά, επιμελήθηκαν ένα πλούσιο και διασκεδαστικό μουσικό ρεπερτόριο για τους εργαζόμενους του γηροκομείου και τους επισκέπτες.

Pin It on Pinterest