Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

Γηροκομείο Αθηνών

Για άλλη μια φορά, ο τ. Αντιπρόεδρος της Βουλής και πρώην υπουργός υγείας κύριος Νικήτας Κακλαμάνης, επισκέφθηκε το Γηροκομείο Αθηνών, εκφράζοντας έτσι την αγάπη και υποστήριξή του προς το ίδρυμα και του φιλοξενούμενους ενοίκους του.

Ο κύριος Κακλαμάνης συναντήθηκε με τον πρόεδρο του γηροκομείου, κύριο Σπύρο Χαμακιώτη, τον γενικό διευθυντή, κύριο Κωνσταντίνο Σολδάτο και άλλα μέλη του Δ.Σ, οι οποίοι τον υποδέχτηκαν, με χαρά, και τον συνόδευσαν στην επίσκεψή του στις πτέρυγες φιλοξενίας.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Κακλαμάνης επισκέφθηκε το περίπτερο ΕΣΤΙΑ, όπου συναντήθηκε με τους φιλοξενούμενους, μεταξύ των οποίων και με την αγαπημένη τραγουδίστρια Μαίρη Λίντα, η οποία φιλοξενείται, για αρκετά χρόνια, στη συγκεκριμένη πτέρυγα του Γηροκομείου Αθηνών.

Αναχωρώντας, ο κ. Κακλαμάνης επανέλαβε τη διαρκή υποστήριξή του προς το Γηροκομείο Αθηνών, το οποίο αποτελεί τον συμβολικότερο χώρο προσφοράς προς την Τρίτη ηλικία, στην χώρα μας και συνεχάρη για το έργο που επιτελείται από την διοίκηση και τους εργαζόμενους, στον τομέα αυτόν.

Νικήτας Κακλαμάνης

Pin It on Pinterest