Εκδηλώσεις 4ου τριμήνου 2022

Γηροκομείο Αθηνών

Το τελευταίο τρίμηνο του 2022 πραγματοποιήθηκαν οι εξής εκδηλώσεις-δράσεις στο Γηροκομείο Αθηνών.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ

EL SISTEMA GREECE-14/10/22   Την Παρασκευή το απόγευμα πραγματοποιήθηκε στο περίπτερο Κονσόλειο μουσικό ψυχαγωγικό πρόγραμμα από τη χορωδία «“ΕL SISTEMA GREECE’’

Mε την εκδήλωση αυτή σηματοδοτήθηκε και η έναρξη των εκδηλώσεων στη μετά covid εποχή.

L'oreal-21/10/22   Πραγματοποιήθηκε εθελοντική δράση από τους εργαζόμενους της εταιρείας L’OREAL με σκοπό τη διαμόρφωση του εξωτερικού περιβάλλοντα χώρου του Γηροκομείου (δενδροφύτευση κλπ.) και επίσης προσέφεραν υπηρεσίες κομμωτηρίου – αισθητικής στους ηλικιωμένους μας.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ

Ημερίδα-24/11/22  Ημερίδα επιμόρφωσης για τους εργαζόμενους.  Η Ελεήμων Εταιρεία Αθηνών σε συνεργασία με το ΕΚΠΑ πραγματοποίησαν ημερίδα με θέμα “Φροντίζοντας τον Ηλικιωμένο”.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ

Leroy Merlin-05/12/22  LEROY MERLIN.  Οι εργαζόμενοι της εταιρείας Leroy Merlin πρόσέφεραν χριστουγεννιάτικα στολίδια και δέντρα και βοήθησαν στον στολισμό των χώρων του Γηροκομείου μαζί με τους ηλικιωμένους μας.

Παρέμβαση Νέων-08/12/22 Ομάδα Παρέμβαση Νέων. Πρόσέφεραν χριστουγεννιάτικα στολίδια και δέντρο και βοήθησαν στον στολισμό του Περιπτέρου Βασ. Όλγα του Γηροκομείου μαζί με τους ηλικιωμένους μας.

HAF-13/12/22  Μουσικό Πρόγραμμα στο Κονσόλειο.  Την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου του 2022  η Πολεμική Αεροπορία επισκέφθηκε για άλλη μια φορά το χώρο μας, προσφέροντας πλουσιοπάροχο γεύμα και με την  υπέροχη ορχήστρα τους κράτησαν  συντροφιά  στους  ηλικιωμένους ενοίκους μας, με  όμορφα  διαχρονικά τραγούδια.

ΣΙΝΕΜΑΘΗΣΙΣ-15/12/22 Εθελοντική Ομάδα (Μ.Κ.Ο) «Σινεμάθησις»

Μέσα από το παιχνίδι της μη λεκτικής επικοινωνίας με μουσική και performance , με οπτική ποιητική αφήγηση,  παράλληλα με τη διαδικασία δημιουργία φυσαλίδας, αναδείχθηκε η αξία του αισθητηριακού παιχνιδιού, η συμμετοχή των παρευρισκομένων, η ψυχαγωγική εμπειρία και η βιωματική δράση για τους ηλικιωμένους ενοίκους μας.

ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ-16/12/22 Επίσκεψη ομάδας από το Χριστιανικό Σύλλογο «Ορθόδοξες Χριστιανικές Ενώσεις» όπου  προσέφεραν στους ενοίκους ατομικά δώρα αγάπης, ευχητήριες κάρτες και παράλληλα έψαλαν κάλαντα εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων και Νέου Έτους.

Επίσης , παρουσίασαν σκετς με θέμα θρησκευτικού περιεχομένου.

-19/12/22  Επίσκεψη του Λυκείου Πολυγώνου.  Οι μαθητές του σχολείου μαζί με τους εκπαιδευτικούς τους  κράτησαν συντροφιά στους  ηλικιωμένους ενοίκους μας , χαρίζοντάς τους ένα  όμορφο πρωινό.

ΜΑΝΤΡΙ-20/12/22  Εκδρομή στη Γλυφάδα,  στο εξοχικό κέντρο «Μαντρί»

Οι ηλικιωμένοι έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι , αφού ήταν και η πρώτη έξοδός τους μετά την covid εποχή.

Δήμος Αθηναίων-21/12/22 Προσφορά Γεύματος από τον Αντιδήμαρχο Αθηνών.  Ένα πλούσιο μεσημεριανό γεύμα στους φιλοξενουμένους του Γηροκομείου μας με μουσική και τραγούδια.

ΤΕΚΤΩΝ-22/12/22  Ομάδα φίλων του Τεκτονικού Ιδρύματος «Κων/νος Παλαιολόγος»  όπως κάθε χρόνο , εν όψει των Χριστουγέννων , έτσι και φέτος ήρθαν κοντά στους ενοίκους όλων των περιπτέρων μας, όπου αντάλλαξαν ευχές και μοίρασαν δώρα αγάπης στον καθένα ξεχωριστά.

-23/12/22  Την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου οι Σχολές Μαντά, ανελλιπώς όπως και κάθε χρόνο ήρθαν στο χώρο μας. Οι μικροί και μεγάλοι  μαθητές του σχολείου ήρθαν κοντά με γιαγιάδες και παππούδες, χαρίζοντάς τους αγγελικά χαμόγελα και τραγουδώντας τους με συνοδεία οργάνων παραδοσιακά κάλαντα και τραγούδια.

-23/12/22 Επίσκεψη μαθητών του  1ου  Γυμνασίου Αθηνών. Την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου του 2022 επισκέφθηκε  το χώρο μας μια ομάδα μαθητών, όπου μοίρασαν δώρα, γλυκίσματα και αντάλλαξαν ευχές για το Νέο Έτος.

ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΣ ΕΝΩΣΗ-24/12/22  Το Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2023 πραγματοποιήθηκε Μουσική Εκδήλωση στο Κονσόλειο, από την Παγκρήτιο Ένωση, όπου οι ηλικιωμένοι μας ευχαριστήθηκαν ένα πλούσιο γεύμα.

– 28/12/22 Επίσκεψη μαθητών του  2ου  Λυκείου Πεύκης. Την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου του 2022 επισκέφθηκε  το χώρο μας μια ομάδα μαθητών, όπου μοίρασαν δώρα, γλυκίσματα και αντάλλαξαν ευχές για το Νέο Έτος.

Γκαγκάκη-28/12/22 Ενόψει του Νέου Έτους προσήλθε στο χώρο μας η Αντιδήμαρχος κυρία Γκαγκάκη όπου αντάλλαξε ευχές για καλή χρονιά με τους ηλικιωμένους μας.

Pin It on Pinterest