ΔΩΡΑ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ESTEE LAUDER ΣΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

Γηροκομείο Αθηνών

Εθελοντική δράση 32 υπαλλήλων της εταιρείας Estee Lauder στο Γηροκομείο Αθηνών, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 10/4/2025. Οι αισθητικοί της εταιρείας περιποιήθηκαν τους ηλικιωμένους και προσέφεραν δώρα περιποίησης και καλλωπισμού.

Επίσης, η  Estee Lauder προσέφερε τις αναγκαίες πρώτες ύλες  (κρέας, τυρί, λάδι κλπ) για την παρασκευή ενός πλούσιου γεύματος για τους ηλικιωμένους του Γηροκομείου μας.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο πρόεδρος της Ελεήμονος Εταιρείας Αθηνών, κ. Σπύρος Χαμακιώτης, ο γενικός διευθυντής κ. Κωνσταντίνος Σολδάτος, καθώς και στελέχη του Γηροκομείου Αθηνών.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την Estee Lauder και τους υπαλλήλους της για την όμορφη εκδήλωση που έδωσε χαρά στους ωφελούμενους του ιδρύματός μας.

Pin It on Pinterest