ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ, ΑΝΑΦΟΡΕΣ, ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

Γηροκομείο Αθηνών

Σε μια πρότυπη Μονάδα Φιλοξενίας Ηλικιωμένων έχει πλέον εξελιχθεί το Γηροκομείο Αθηνών, δεδομένου ότι οι συνθήκες και οι προδιαγραφές της φιλοξενίας έχουν σημαντικά βελτιωθεί.  Η Ελεήμων Εταιρεία Αθηνών (Γηροκομείο – Πτωχοκομείο) γιορτάζει τα 160 χρόνια από την ίδρυσή της και μια νέα εποχή αρχίζει να διαφαίνεται για το επίπεδο φιλοξενίας και περίθαλψης των ηλικιωμένων, στη χώρα μας.

Τα γραφεία τόσο του Προέδρου, κ. Σπύρου Χαμακιώτη, όσο και του Γενικού Διευθυντή, κ. Κωνσταντίνου Σολδάτου, κατακλύζονται από συγχαρητήριες και ευχαριστήριες επιστολές.

Δεν είναι λίγοι, οι συγγενείς των φιλοξενούμενων του Γηροκομείου Αθηνών που διατυπώνουν καθημερινά την ικανοποίησή τους για τις συνθήκες λειτουργίας και την  άψογη φιλοξενία των δικών τους ανθρώπων.

Επώνυμοι, καλλιτέχνες, άνθρωποι των γραμμάτων και των τεχνών, πολιτικοί και απλοί συμπολίτες μας επισκέπτονται, συχνά,  το Γηροκομείο Αθηνών, θέλοντας να εκφράσουν την υποστήριξη και την αγάπη τους στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας. Όλοι τους εκφράζονται με ενθουσιασμό για την αλλαγή που έχει επέλθει στο Γηροκομείο Αθηνών.

Στην ενότητα αυτή, θα προσπαθήσουμε να αναρτήσουμε ορισμένες από τις αναφορές ή δημοσιεύματα που αφορούν το Γηροκομείο Αθηνών, σε μια προσπάθεια να καλέσουμε κοντά μας όσους επιθυμούν να προσφέρουν στην κοινωνίας μας μέσα από δράσεις που απευθύνονται στην ευαίσθητη, κοινωνικά, ομάδα της τρίτης ηλικίας.

Pin It on Pinterest