ΒΟΛΤΑ ΑΓΑΠΗΣ

Γηροκομείο Αθηνών

Μια όμορφη πρωτοβουλία του Δήμου Αθηναίων σε συνεργασία με το  Συνδικάτο Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής (ΣΑΤΑ), απόλαυσαν οι φιλοξενούμενοι του Γηροκομείου μας την πρώτη Πέμπτη του χρόνου.  Εθελοντές οδηγοί ταξί, μέλη του ΣΑΤΑ, μετέφεραν σε μια βόλτα αγάπης, στην στολισμένη Αθήνα, 28 φιλοξενούμενους του Γηροκομείου Αθηνών.

Η βόλτα διέτρεξε τους στολισμένους δρόμους της πρωτεύουσας και κατέληξε στην πλατεία Συντάγματος, όπου υποδέχθηκε τους ηλικιωμένους μας, η Αντιδήμαρχος Ενεργής Γήρανσης και Λεσχών Φιλίας, Όλγα Δούρου και ο Αντιδήμαρχος  Δημοτικής Αστυνομίας κ. Γεωργιάδης. Εκ μέρους του προέδρου του ΣΑΤΑ κ. Λυμπερόπουλου, η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων, κα Μαριάνθη Κοσμά μοίρασε σε όλους αναμνηστικά δώρα αγάπης.

Της όμορφης αυτής πρωτοβουλίας επωφελήθηκαν και 30 ηλικιωμένοι από τις λέσχες φιλίας του Δήμου Αθηναίων.

Ο Πρόεδρος της Ελεήμονος Εταιρείας Αθηνών, κ. Σπύρος Χαμακιώτης  ευχαρίστησε την κα Δούρου και τον ΣΑΤΑ για την πρωτοβουλία   αυτή, η οποία πραγματοποιείται για δεύτερη φορά και δίνει μεγάλη χαρά στους ηλικιωμένους τρόφιμους του Γηροκομείου Αθηνών.

Pin It on Pinterest