ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΣΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

Γηροκομείο Αθηνών

Μια όμορφη εορταστική εκδήλωση διοργανώθηκε στο Γηροκομείο Αθηνών, με αφορμή το άνοιγμα του Τριωδίου.

Στο τιμόνι της διασκέδασης ο κ. Γουλιέλμος Αμερικάνος, γνωστός και ως «ο ποιητής των φαναριών» και μουσικός, ο οποίος, σε μόνιμη βάση διασκεδάζει, μουσικά, τους φιλοξενούμενους στο γηροκομείο μας.

Ο γενικός διευθυντής, κ. Κωνσταντίνος Σολδάτος, ευχαρίστησε  τον κύριο Αμερικάνο για τη εθελοντική του δράση, με την οποία χαρίζει χαρά και διασκέδαση στους ενοίκους του γηροκομείου Αθηνών.

Φιλοξενούμενοι και προσωπικό έγιναν μια μεγάλη παρέα  χορεύοντας με τη μουσική και τα τραγούδια που τραγούδησε, εξαιρετικά, ο  κ. Γουλιέλμος, πρόθυμος και σε κάθε παραγγελιά που δέχονταν.

Ιδιαίτερη στιγμή ήταν όταν, ο θρύλος του ελαφρού τραγουδιού τις δεκαετίες του 50 και 60, Νάσος Πατέτσος σε ηλικία 100 ετών, σήμερα, φιλοξενούμενος στο γηροκομείο μας, τραγούδησε ένα αγαπημένο του τραγούδι. Συγκίνηση, επίσης, προκάλεσε ο χορός ενός ηλικιωμένου τρόφιμου,  σε καροτσάκι, όταν με την βοήθεια μιας φροντίστριας, και χόρεψε ζεϊμπέκικο.

Το παρόν στην όμορφη εκδήλωση έδωσε και ο π. Θεόδωρος Γρηγοράκης, εφημέριος του ιερού ναού Αγίου Ανδρέα του Γηροκομείου Αθηνών, η παρουσία του οποίου έδωσε μεγάλη χαρά στους φιλοξενούμενους που εκκλησιάζονται κοντά του.

Pin It on Pinterest