ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΠΑΝΔΑ ΣΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

Γηροκομείο Αθηνών

Με πρωτοβουλία του Δήμου Αθηναίων και του ΟΠΑΝΔΑ, η ορχήστρα «Χάρισμα» προσέφερε ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα κεφιού και χορού στους ηλικιωμένους τρόφιμους του Γηροκομείου Αθηνών.

Οι φιλοξενούμενοι μας  απόλαυσαν το μεσημεριανό τους γεύμα, με τη συνοδεία της υπέροχης ορχήστρας του ΟΠΑΝΔΑ  και  χόρεψαν  στους ρυθμούς της μουσικής, μαζί με το προσωπικό του Γηροκομείου.

Εκ μέρους του Δήμου Αθηναίων, η Εντεταλμένη Σύμβουλος για θέματα Επιχειρηματικότητας,  κα Ζαχαρούλα Αγρογιάννη,  μετέφερε στους παρισταμένους τους χαιρετισμούς του  Δημάρχου Αθηναίων, κ. Χάρη Δούκα και διαβεβαίωσε ότι ο Δήμος Αθηναίων θα είναι δίπλα τους και αρωγός στο Γηροκομείο Αθηνών. Η κα Ράνια Μελιανού, μετέφερε τις ευχές της διοίκησης και των εργαζομένων του ΟΠΑΝΔΑ και υποσχέθηκε και άλλες πρωτοβουλίες για την αναψυχή των φιλοξενουμένων στο Γηροκομείο Αθηνών.

Ο Γενικός Διευθυντής Ελεήμονος Εταιρείας Αθηνών, κ. Κωνσταντίνος Σολδάτος αφού μετέφερε τους χαιρετισμούς και τις ευχές του Προέδρου του Δ.Σ.,  κ. Σπύρου Χαμακιώτη, προς όλους του φιλοξενούμενους, εξέφρασε τις ευχαριστίες του Ιδρύματος προς τον Δήμαρχο Αθηναίων για την υποστήριξη του Δήμου προς το Γηροκομείο Αθηνών, καθώς και τις ευχαριστίες προς τον ΟΠΑΝΔΑ που με συνεχείς πολιτιστικές  πρωτοβουλίες ενισχύει, σε μόνιμη βάση, το πρόγραμμα αναψυχής, των ηλικιωμένων ενοίκων μας.

Παρών στην εκδήλωση και ο Προϊστάμενος της Νομικής Υπηρεσίας, κ. Αλέξανδρος Παπατσώρης.

Pin It on Pinterest