Ανακοίνωση του φιλανθρωπικού σωματείου με την επωνυμία «ΕΛΕΗΜΩΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΘΗΝΩΝ- ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ- ΠΤΩΧΟΚΟΜΕΙΟ», γνωστού ως «ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ»

Γηροκομείο Αθηνών

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΕΑ σας ενημερώνει ότι η σελίδα στο Facebook με την επωνυμία «Γηροκομείο Αθηνών Ελεήμων Εταιρεία» δεν είναι η επίσημη σελίδα του Γηροκομείου Αθηνών στο Facebook και δεν εκφράζει τις απόψεις της διοίκησης. H επίσημη σελίδα του Γηροκομείου Αθηνών είναι η ακόλουθη: «Γηροκομείο Αθηνών».

Η ψευδής αυτή σελίδα η οποία έχει για εικόνα κάλυψης (Cover Photo) ένα γυναικείο πρόσωπο και αναφέρει ως στοιχεία επικοινωνίας το επίσημο email και την επίσημη ιστοσελίδα της Ελεήμωνος Εταιρείας Αθηνών (info@eea-gp.gr, eea-gp.gr), είναι παράνομη, καθώς χρησιμοποιεί χωρίς την άδειά μας το όνομα, την επωνυμία, το σήμα, εικόνες και υλικό οποιασδήποτε μορφής το οποίο ανήκει στην Ελεήμωνα Εταιρεία Αθηνών, είναι αντίθετη με τους όρους Χρήσης του Facebook και την ελληνική νομοθεσία. Ενδέχεται δε να προκαλέσει παραπλάνηση τόσο στο κοινό-χρήστες του Facebook όσο και στους εργαζόμενους της ΕΕΑ, οι οποίοι εκ παραδρομής ενδέχεται να έχουν κάνει αναρτήσεις- δημοσιεύσεις σε αυτή τη σελίδα, καθώς η παρεμφερής επωνυμία μπορεί να προκαλέσει πολύ εύκολα σύγχυση στους χρήστες του Facebook.

Η Ελεήμων Εταιρεία Αθηνών, καλεί τους διαχειριστές της σελίδας «Γηροκομείο Αθηνών Ελεήμων Εταιρεία» να σταματήσουν να χρησιμοποιούν το όνομα, επωνυμία, σήμα, εικόνες και υλικό οποιασδήποτε μορφής το οποίο ανήκει στην Ελεήμωνα Εταιρεία Αθηνών, να διαγράψουν την εν λόγω σελίδα και να αποκαταστήσουν δημόσια μνε ανακοίνωσή τους τη βλάβη που μας προκάλεσαν.

Η Ελεήμων Εταιρεία Αθηνών δηλώνει ότι επιφυλάσσεται να προβεί σε όλα τα αναγκαία και νόμιμα μέσα για την διαφύλαξη των δικαιωμάτων της και την αποκατάσταση της βλάβης της.

Με εκτίμηση,

Εκ μέρους του ΔΣ

Ο πρόεδρος,

Κ. Ζώης Κολιός

Pin It on Pinterest