Στο πλαίσιο της συνολικής αναβάθμισης των προσφερόμενων υπηρεσιών, στο Γηροκομείο Αθηνών, περιλαμβάνεται και η ποιοτική βελτίωση της σίτισης των ηλικιωμένων ενοίκων μας.
Το εγχείρημα αυτό ανέλαβε ο γνωστός Σεφ και καθηγητής μαγειρικής, κ. Λεωνίδας Φρατζολάς, στον οποίο δόθηκαν, από τη διοίκηση, σαφείς κατευθύνσεις για τη συνολική αναδιάταξη τόσο των γευμάτων όσο και του τρόπου προσφοράς του φαγητού.
Επιπλέον, το Γηροκομείο Αθηνών συνεργάζεται με τον Στρατιωτικό Ιατρό Διατροφολόγο κ. Πέτρο Χαντζαρίδη, ο οποίος προσφέρθηκε, εθελοντικά, να προσαρμόσει τα διαιτολόγια των τροφίμων, ώστε να καλύπτουν πλήρως τις ειδικότερες ανάγκες των ηλικιωμένων.
Υπενθυμίζεται ότι, η σίτιση των φιλοξενούμενων στο Γηροκομείο Αθηνών γίνεται, πλέον, αποκλειστικά από τα υπερσύγχρονα μαγειρεία του ιδρύματος, τα οποία έχουν ανακαινισθεί και εκσυγχρονισθεί, με δαπάνες του γνωστού Ευεργέτου Εφοπλιστή, κ. Αθανασίου Μαρτίνου.