ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΓΑΠΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΟΤΑΡΙΑΝΟ ΟΜΙΛΟ ΑΘΗΝΑΙ ΝΟΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΒΕΡΝΑ ΒΑΘΗΣ

Γηροκομείο Αθηνών

Με πρωτοβουλία του Ροταριανού Ομίλου Αθήναι Νότος, 30 ηλικιωμένοι του Γηροκομείου Αθηνών απόλαυσαν  μια χειμερινή εκδρομή στην Κηφισιά, συνοδευόμενη από ένα πλούσιο γεύμα στη γνωστή τοπική ταβέρνα «Βάθης», ευγενική προφορά των ιδιοκτητών της.

Η πρωτοβουλία αυτή πραγματοποιείται από τον  Ροταριανό Όμιλο Αθήναι Νότος για  πολλοστή φορά και επαναλήφθηκε, μετά από μια διακοπή δύο ετών, λόγω της πανδημίας.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος του Ροταριανού ομίλου Αθήναι Νότος Δρ. Γαλανάκης Θέμης, μαζί με μέλη του ομίλου. Ο Γενικός Διευθυντής του Γηροκομείου Αθηνών, κ. Κωνσταντίνος Σολδάτος ευχαρίστησε εκ μέρους του Προέδρου, κ. Σπύρου Χαμακιώτη και των εργαζομένων  της Ελεήμονος Εταιρείας Αθηνών, τον Ροταριανό Όμιλο για τη συνεπή και συνεχή του στήριξη στο έργο που επιτελείται στο Γηροκομείο Αθηνών.

Οι φιλοξενούμενοι, συνοδευόμενοι από τους κοινωνικούς λειτουργούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του Γηροκομείου Αθηνών, απόλαυσαν το όμορφο γεύμα και διασκέδασαν μέσα σε ένα κλίμα χαράς και  ευχάριστης παρέας.

Pin It on Pinterest