Ευχαριστίες του προέδρου του Γηροκομείου Αθηνών Ζώη Κολιού για όσους βοηθούν

Γηροκομείο Αθηνών

Με την ευκαιρία ενός μηνύματος που έλαβε ο Πρόεδρος του Γηροκομείου Αθηνών κος Ζώης Κολιός έκανε μια ανάρτηση στο Facebook με την οποία ευχαριστεί, στο πρόσωπο του αποστολέα, όσους βοηθούν αυτές τις δύσκολες ώρες.

Συγκεκριμένα έγραψε:

Αγαπητοί φίλες και φίλοι .
Σας ευχαριστούμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ από την καρδιά μας , τρόφιμοι , εργαζόμενοι , Διοίκηση , για τη μεγάλη ανταπόκριση και τη στήριξη που μας δίνετε .
Πραγματικά έχω συγκινηθεί πάρα πολύ .
Σας μεταφέρω αυτούσιο ένα μήνυμα που λάβαμε :

«καλημερα τι κανεις;αργυρης ειναι το ονομα μου ενα απλο παιδι ειμαι..εχω να διαθεσω 20€ εγω κ αλλα 20€ μια φιλη μου..ηθελα να σε ρωτησω να παρουμε κατι απ ολα αυτα που εχει η λιστα η θελουμε κατι περισσοτερο;εχεις εικονα;»

Αργυρή δεν είσαι ένα απλό παιδί .
Είσαι η ΕΛΠΙΔΑ αυτού του γένους των νέο Ελλήνων.
Είσαι η νέα γενιά , που ενώ την έχουμε παιδέψει πολύ και της αφήνουμε μια πολύ βαριά κληρονομιά κάθε μέρα μας αποδεικνύει , ότι αυτή η Ελλάδα έχει και παρόν και μέλλον .
Σε ευχαριστώ πολύ εκ μέρους όλων αυτών των ανθρώπων που απαρτίζουν την οικογένεια του Γηροκομείου Αθηνών ή όπως λέγεται
ΕΛΕΗΜΩΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΘΗΝΩΝ –
ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΝ – ΠΤΩΧΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

Σας ανακοινώνω το λογαριασμό της τράπεζας , όπου όλοι σας , όσοι μπορείτε και θέλετε , μπορείτε να καταθέσετε οποίο ποσό μπορείτε :

Τράπεζα EUROBANK

Λογαριασμός:0026.0027.33.0200.472151
IBAN:GR7402600270000330200472151
SHIFT : ERBKGRAA

Τα χρήματα θα διατεθούν αποκλειστικά , για τη μισθοδοσία των ΗΡΩΩΝ εργαζομένων του Γηροκομείου Αθηνών , που δίνουν 24 ώρες το 24ωρο τη μάχη εκεί στον ιερό χώρο του ΓΑ και για ανάγκες των ηλικιωμένων μας μόνο .

Τρόφιμα και τα υπόλοιπα υλικά , θα παραδίδονται από Δευτέρα στην είσοδο του ΓΑ , και θα τα παραλαμβάνουν ειδικά άτομα όπου θα καταγράφουν τις παραδόσεις για να σας αποσταλούν ευχαριστήριες επιστολές .
Δ/νση : Λάμψα 2 – Αμπελόκηποι

Ελάτε κοντά σε αυτό το Ιερό Σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα . Έχουμε αφήσει πολλούς πονηρούς να το θεωρούν μαγαζάκι τους .
Έχουν εγκλωβίσει μια κατάσταση , ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΝΕΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΜΕΛΩΝ και να ξαναγυρίσει το Γηροκομείο σε καταστάσεις του παρελθόντος .
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ να διατηρηθεί το Γηροκομείο Αθηνών στη ζωή , να δημιουργήσουμε 500 θέσεις για τροφίμους και 300 θέσεις για εργαζόμενους και να ελεεί όχι να ζητά ελεημοσύνη το ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ .

Με ή χωρίς εμένα , το ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ πρέπει να ζήσει .
ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ

Παρακάτω μπορείτε να δείτε αυτούσια την ανάρτηση του.

Pin It on Pinterest