ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ Ν.Δ. ΣΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

Γηροκομείο Αθηνών

Στελέχη της Γραμματείας Προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας, με επικεφαλής τον Βουλευτή Νοτίου Τομέα Αθηνών, κ. Χάρη Θεοχάρη και την Βουλευτή Επικρατείας κα Μαρία Πολύζου, επισκέφθηκαν, στις 22 Ιουνίου 2023, το Γηροκομείο Αθηνών, προκειμένου να ενημερωθούν για την υφιστάμενη κατάσταση και να δηλώσουν την υποστήριξη της Νέας Δημοκρατίας στην προσπάθεια της διοίκησης για την εξυγίανση του ιδρύματος. Τους επισκέπτες υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος του Δ.Σ., κ. Σπύρος Χαμακιώτης, ο Σύμβουλος του Δ.Σ.κ .Γιάννης Βαρδινογιάννης, μαζί με τον Γενικό Διευθυντή, κ. Κωνσταντίνο Σολδάτο και στελέχη των υπηρεσιών.

Χάρης Θεοχάρης

Ο κ. Χαμακιώτης ενημέρωσε τα κομματικά στελέχη για την πορεία υλοποίησης του σχεδίου εξυγίανσης και ευχαρίστησε την Κυβέρνηση της Ν.Δ. για την αποφασιστική στάση της ώστε να δοθεί τέλος σε μια υπερδεκαετή περίοδο οικονομικής και λειτουργικής δυσπραγίας, ενός ιδρύματος που χρονολογείται από το έτος 1864.

Ο κ. Θεοχάρης και οι συνεργάτες του περιηγήθηκαν στις πτέρυγες φιλοξενιας των ηλικιωμένων, όπου είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν μαζί τους και να διαπιστώσουν την ουσιαστική βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών του Γηροκομείου.
Ολοκληρώνοντας την επισκεψη, οι δύο Βουλευτές, αλλά και τα λοιπά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας επανέλαβαν τη σταθερή θέση του κόμματός τους να στηρίξει την προσπάθεια αναγέννησης του ιστορικού ιδρύματος της Ελεήμονος Εταιρείας Αθηνών, ώστε να συνεχιστεί απρόσκοπτα ο ιστορικός του ρόλος, στην φιλοξενία των ηλικιωμένων και αναξιοπαθούντων συμπολιτών μας.

Pin It on Pinterest